torstai 14. elokuuta 2014

Keikkasyksy lähtee käyntiin rytinällä kolmen bändin voimin

Chicagon keikkasyksy pistetään käyntiin lauantaina 16.8 kovalla rysäyksellä, kun lavalle nousee kolmin kappalein hieman toisistaan eriävää metallia takovaa orkesteria.

Hinta-laatu -suhde on tapahtumassa taatusti kohdallaan, sillä Osiriksen portti aukeaa vaivaisella vitosella, ja se ei ole näin kovaa ja taidokkaasti jyräävistä bändeistä juuri mitään. Eikä edes sitäkään.



Lahtelainen Pissing Cobras soittaa mustanpuhuvaa, testosteronia sisältävää ja bensiinin katkuista deathrockia metallilla kyllästettynä, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittänee PC:n kaahatessa lavalle avaamaan illan n. klo 23.

Tsekkaa: https://www.youtube.com/watch?v=xj05dS9sJPg





Toinen lahtelaisbändi Sarvas lyö tonnin painoisen sludgevasaransa tiskiin viimeisenä, sitten kun pohja on jo viety pois hommalta. Mutta eiköhän tämä orkesteri ole omiaan valamaan betonista hommalle uuden pohjan.

Tsekkaa: https://www.youtube.com/watch?v=5stjUybyG5Q




Illan ulkolahtelainen artisti on The Carnival, joka kiilaa kahden lahtelaisbändin väliin Hardcore-punkinsekaisella metallikaahauksellaan. Tämä poppoo kumpuaa Kajaanista, eikä kaahauksellaan jättäne ketään lämpimäksi, vaan vetää kaikki kylmäksi.

Tsekkaa: https://myspace.com/thecarnival1/music/song/only-with-hammer-23793520-23594705



Tervetuloa lauantaina Chicagoon juhlistamaan keikkasyksyn alkua ja metallin ilosanomaa!
Liput vain femman, meininki kymppiplus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti